Suporturi, Stalpi si Vaze

Suporturile din fier forjat denota o mare eleganta, fie ca gazduiesc un superb aranjament floral sau o lumanare. Oferim de asemenea suporturi originale pentru meniu si carduri individuale pentru locurile invitatilor. Suporturile cartonaselor pentru masa sunt un mod elegant pentru a stabili locurile invitatilor. Cartonasele pot fi personalizate sau pot contine o poza a cuplului pentru a fi pastrat ca amintire.De regula, personalizarea cu numele invitatilor ii vor impresiona placut pe acestia apreciind faptul ca v-ati gandit la fiecare, in mod special. Cartonasele sunt un detaliu minunat pentru mese, si nu in ultimul rand sunt extrem de practice, folosind la o mai buna organizare a meselor.

Aranjamentele florale pentru mesele invitatilor pot fi sustinute de suporturi din fier forjat avand la baza o fructiera. Acest tip de suport din fier forjat sustine in partea de sus aranjamentul floral, personalizat dupa dorintele fiecarei mirese, iar in partea de jos are o fructiera din care invitatii se vor putea servi cu fructe proaspete. Practice si frumoase, aceste suporturi decoreaza sala in care va avea loc receptia nuntii dandu-i un aer elegant si distins.

Stalpii de nunta cu brate, lumanari sau aranjamente florale pe placul tuturor pot fi imbracati in tulle, satin, organza sau alte materiale in diverse culori, pot avea aplicate pe ei flori naturale sau funde. In interior se folosesc pentru a incadra masa mirilor, pot decora scari si culoare, iar la nevoie stalpii pot masca defecte ale salii in care are loc receptia.

Stalpii sunt esentiali in cadrul unei ceremonii in aer liber, marcand cu fast intrarea miresei. Acesti stalpi pot fi amplasati atat la intrarea cat si in interiorul bisericii pentru a da o nota de personalizare ceremoniei. Si pentru ca intrarile sunt semnificative atunci trebuie sa aveti parte de o intrare cu fast.

Vazele completeaza aspectul general al salii. Va oferim vaze de sticla transparente, colorate sau mate pentru flori decoratiuni si lumanari. Fie ca sunt scurte, inalte, rotunde, cu gat lung, suporturi de sticla, vaze cilindru, boluri de sticla se vor armoniza perfect cu ambietul si vor fi decorate cu aceeasi atentie pentru detalii. Se pot include lumanari, funde, aranjamente florale sau chiar o simpla floare, lamai sau alte fructe. Efectul va fi suprinzator. Vom pune in valoare nu doar aranjamentul, ci si vaza in sine. De asemenea se pot adauga pietricele decorative, geluri colorate, esarfe, pene, perle si altele.