Foto Video

O zi plina de emotii, de neuitat, zambete, lacrimi si bucurie, toate acestea sunt elemente ce nu trebuie uitate. Pentru ca sa va reamintiti cu placere ziua nuntii, serviciile foto-video sunt foarte importante, iar alegerea cameramanului si a fotografului se face in functie de calitati artistice exceptionale. Fotografii nostri vor reusit sa va transpuna in acea atmosfera de vis pe care o doriti. Fotografii alb-negru si eleganta pentru o nunta vintage, culoare si explozie de veselie pentru cei cu spiritul mereu tanar, toate acestea vor transpune in fotografiile acestui eveniment important. Va veti putea amuza de evenimentele de la nunta, veti savura dansul mirilor sau veti privi intr-o solemna tacere momentul uniunii religioase a cuplului, privind inregistrarea video.

Prin aceste servicii veti putea resimti atmosfera intregii nunti peste ani de zile retraind acele clipe. Serviciile foto-video vor fi de inalta calitate, bine incadrate si montate cu mare atentie la detalii pentru dumneavoastra si familie.

Ca produse va oferim fotografii de nunta, album digital, colaje, filmare, montaj artistic, sedinta foto de logodna, suport DVD, blueray si altele. Puteti alege pachetul foto-video care se potriveste dorintelor voastre in functie de buget si pretentii.