Sculpturi in gheata

Evenimentele elegante si memorabile cer sculpturi in gheata. Asezate de obicei pe bufetul de receptie sau la intrarea in sala, sculpurile adauga rafinament, exotism si unicitate. Impresionanta varietate de sculpturi in gheata, diverisitatea dimensiunilor si a formelor care se pot realiza din gheata sunt coplesitoare. Va veti incanta oaspetii cu splendoarea acestor creatii iar dumneavoastra veti fi incantat de fotografiile reusite de la eveniment.

Concepute sa reziste intr-o stare buna pentru un evenimente de peste opt ore, sculpturile in gheata completeaza cu succes barurile mobile si fixe, scuplturile in fructe, holurile si intrarile. Creatiile sunt montate de tehnicieni pe suporturi special prevazute cu lumini pentru a le pune in valoare. Sculpturile sunt foarte usor de personalizat. In functie de rolul pe care il au in cadrul evenimentului dumneavoastra acestea pot include aproape orice tip de obiecte. Pentru a va oferi cateva sugestii vom amintii cele mai frecvente:

Toata lumea va adora creatiile si veti simti nevoia sa le atingeti pentru a va asigura ca sunt intr-adevar din gheata. Evenimentele care se construiesc in jurul unei anumite teme vor putea fi completate prin sculpturi specifice intarind astfel elementele decorative. Pentru intruniri mai mari ce se desfasoara in spatii ample, putem crea sculpturi de dimensiuni considerabile.