Sculpturi in fructe

Una dintre cele mai eficiente modalitati de intregire a decorului la nunti si petreceri sunt aranjamentele cu fructe si sculpturile in fructe. Tot mai cautate, sculpturile in fructe au ajuns un "must-have" in cadrul evenimentelor elegante.

Creativitatea sculpturilor in fructe reuseste sa impresioneze chiar si pe ce mai pretentiosi oaspeti: o papaya obisnuita se transforma intr-un buchet de flori, un pepene mare devine un castron sculptat elegant ce poate fi folosit ca prezentare pentru salata de fructe iar piersica ia forma unui trandafir aromat si dantelat. Posibilitatile sunt infinite si rezultatele iti taie rasuflarea.

In afara de rolul estetic, sculpturile din fructe fac de asemenea parte din desert, fiind foarte gustoase. Doar cele mai proaspete fructe sunt alese pentru sculptat. Capsunii, strugurii, ananasii, pepenii, ciresele si piersicile se numara printre cele mai apreciate delicii. Pentru o nota si mai exotica se pot adauga mango, papaya, guava, carambola, rodii sau fructul pasiunii.

Din experienta noastra stim ca oaspetii pur si simplu nu se vor abtine sa guste din fructele expuse. Daca doriti o prezentare fastuoasa va recomandam sculpturi in gheata ca elemente centrale pe bufetul de fructe. Este cea mai buna metoda pentru decorarea bufetului de fructe si are un adauga un plus de prospetime.