Relaxare post eveniment

Ziua nuntii a venit si a plecat lasand in urma amintiri calde si minunate. Pare ca totul s-a incheiat si puteti rasufla usurat dupa atatea luni de planificare si decizii. E adevarat, acum tot ce va ramane de facut este sa va relaxati, sa va mai bucurati putin de clipe frumoase alaturi familia reunita cu ocazia marelui eveniment, sa reluati momentele de intimitate cu persoana iubita si sa va insfacati din mers bagajele (pregatite deja) pentru luna de miere. A mai ramas putin “de lucru” dar de acum nu vor mai fi emotii, ci doar desfatare si relaxare. Pastrati-va buna dispozitie si pregatiti-va sa intampinati urmatoarele momente cu bucurie si placere.

Decorul camerei nuptiale

La sfarsitul petrecerii de nunta, datorita incarcaturii emotionale de peste zi, mirii sunt fie epuizati fie nu se pot deconecta total de la proaspetele evenimente. Suntem sigure ca dupa o zi atat de incarcata, o camera special pregatita unde sa va relaxati si sa va incarcati bateriile este tot ce va doriti. De aceea decorarea camerei nuptiale are un rol important si ajuta la recrearea intimitatii cuplului. Atmosfera romantica in care mirii isi vor petrece prima noapte trebuie intregita de aranjamente florale, asternuturi din satin, petale de flori, sampanie, pahare decorate, lumanari, muzica, ravase cu mesaje de dragoste.

Cereti parerea consilierilor din cadrul agentiei noastre si alegeti impreuna detaliile decorative pentru a completa camera nuptiala cu o atmosfera speciala. E important sa tineti cont si de acest aspect deoarece va veti aminti aceasta noapte tot restul vietii.

Petrecerea de a doua zi

Pentru multe cupluri, petrecerea nu se termina odata cu nunta. In functie de locatie si relatia pe care tinerii castoriti o au cu familiile lor, de multe ori exista alte activitati care urmeaza evenimentul principal. Una dintre cele mai frecvente este un mic dejun sau un pranz a doua zi dupa nunta alaturi de familie si prieteni. Este un prilej minunat pentru relaxare si impartasirea impresiilor de dupa nunta intr-un cadru cald si familiar. Se deschid darurile de nunta, se fac fotografii, se discuta pe diverse teme iar lumea se relaxeaza.

Unele cupluri prefera sa tina aceasta masa cu apropiatii in casa unei rude, sa apeleze la servicii de catering sau sa se intalneasca cu cei dragi la un restaurant. Indiferent de locul pe care il alegeti pentru masa de a doua zi, Duo Fantasio va asigura o atmosfera calda si relaxanta prin asigurarea decorului, meniului, fotografilor si sau a muzicii ambientale.

Luna de miere

Cu luna de miere cum ramane? Daca nu ati hotarat nimic va venim noi in ajutor.

Suntem convinse ca vreti sa planuiti totul in cele mai mici detalii, doar noi femeile suntem meticuloase din fire. Dupa toata nebunia din ajunul nuntii, dupa tot efortul pe care l-ati depus pentru ca nunta sa fie cu adevarat cea mai frumoasa zi din viata voastra, meritati pe deplin cateva zile in compania proaspatului sot. Haideti sa povestim. Agentia noastra de nunti, prin intermediul partenerilor, va cauta pentru luna voastra de miere pachete cat mai atragatoare si destinatii cat mai diverse.