Planul nuntii

Ziua nuntii tale trebuie sa fie perfecta... dar pana atunci? – Ce stres!

Pregatirea unui eveniment atat de important presupune foarte multa munca si contractarea unor profesionisti in multe domenii. Decoratiuni de nunta, verighete, invitatii de nunta, accesorii de nunta, muzicanti, sonorizare, bijutieri, DJ-i pentru nunti, formatii pentru nunti, fotografi si cameramani, maestrii de ceremonii, coordonatori de evenimente, specialisti infrumusete/servicii de infrumusetare, preoti, bucatari, cofetari, stilisti, croitori, agentii de turism, analize medicale, acte, etc.

Singurul mod de a reusi fara prea multa bataie de cap presupune o buna capacitatea de organizare. Un plan al nuntii bine intocmit te ajuta sa planifici eficient, sa te organizezi foarte bine si sa iti amintesti totul pentru ca in final nunta ta sa fie un adevarat succes.

Pentru a-ti veni in ajutor, am alcatuit o structura in etape simple de urmat, un plan al nuntii desfasurare pe o perioada de un an inaintea evenimentului. Cititi detalierea pasilor, sugestii din experienta noastra ca agentie de nunti si cateva sfaturi pe care speram sa le considerati utile din cartea ”Codul bunelor maniere astazi” scrisa de Aurelia Marinescu.

Cu un an inainte

Cu 6 luni inainte

Cu 5 luni inainte

Cu 4 luni inainte

Cu 3 luni inainte

Cu 2 luni inainte

Cu 1 luna inainte

Cu 3 saptamani inainte

Cu 15 zile inainte

Cu 10 zile inainte

Cu 2 zile inainte

Cu o zi inainte

Sfaturi