Perdea de lumini si Lumina in masa

Luminile in masa se refera cu precadere la decorarea mesei mirilor care alaturi de perdeaua de lumini din spatele mesei vor pune in valoare prezidiul. Luminile se vor amplasa sub fata de masa, vor fi acoperite de voaluri si vor radia o lumina difuza si discreta. Vor atrage privirile in directia potrivita si vor pune in valoare decoratiunile si alesii mesei. Momentele importante cum ar fi intrarea fripturii si a tortului sunt subliniate de o atmosfera deosebita oferita de luminile in masa.

Perdelele de lumini pot fi folosite atat pentru decorarea mesei cat si pentru a pune in evidenta fundalul. Suprafetele decorate cu perdele de lumini sunt scoase in evidenta printr-o lumina calda si placuta.

Putem crea diferite stiluri si folosi diferite culori pentru perdeaua de lumini. O vom adapta perfect la dimensiunile disponibile pentru locatie si ne ocupam de montarea suportilor in armonie cu decoratiunile salii pe aceeasi tema.

Perdeaua de lumini poate fi si ea decorata cu flori, sau poate fi imbracata in voaluri pentru a difuza o lumina incantatoare.