Duo Fantasio... Nunti si Evenimente

“Evenimentele se nasc pentru a fi tinute minte mult timp dupa ce s-au incheiat. Fiecare detaliu, fiecare buchet de flori, ornament sau culoare, naste o senzatie pe care participantii o pastreaza. Noi facem ca aceste amintiri sa fie pastrate cat mai mult timp. Noi gandim, organizam si punem in practica amintiri care urmeaza sa se nasca.”

Suntem Duo Fantasio, agentie full-service de nunti, cu sediul in Cluj-Napoca. Echipa noastra si-a transformat pasiunea in job, sau jobul intr-o pasiune. Suntem cei a caror munca asigura succesul nuntilor si evenimentelor organizate. Asta te va ajuta sa savurezi si tu momentul din plin, salvandu-ti timp pretios si energie! Mai mult, la final, iti vei auzi invitatii spunand: “Ne-am simtit minunat!” si “Mi-au fost depasite toate asteptarile!”

Acest website reflecta personalitatea si stilul agentiei noastre. In cazul in care acest stil ti se potriveste, ne-ar placea sa auzim mai multe despre nunta ta! Detinem un portofoliu variat in planificarea nuntilor de toate tipurile si dimensiunile si atunci cand planificam o nunta, acordam o atentie deosebita dorintelor, viselor si asteptarilor tale. Astfel, impreuna, cream acel eveniment minunat pe care il vei tine minte toata viata. Stim ca o meriti din plin, de aceea suntem la dispozitia ta, cu toata experienta si atentia noastra!

Indiferent daca iti doresti o nunta mai intima sau o receptie grandioasa, prin serviciile personalizate care satisfac si cele mai exigente cerinte, putem face ca aceea zi sa fie speciala si memorabila. Poti alege cat de putin sau cat de mult ai nevoie pentru a face “Ziua cea mare” de neuitat.

Ne folosim de o varietate de flori si accesorii minunate, pentru a putea crea decoruri unice, traditionale sau moderne si, cel mai important, intotdeauna asortate cu personalitatea ta! Parteneriatele pe care le avem si colaborarile cu profesionistii de incredere reprezinta o garantie a calitatii serviciilor noastre. Ne mandrim cu serviciile adaptabile, deoarece stim ca fiecare nunta este unica!

Consultanta pre-eveniment, invitatii, servicii foto-video/sonorizari, artificii, baloane, servicii hostess sunt cateva din serviciile pe care le oferim clientilor nostri. Pe scurt, totul pentru ca tu sa te poti bucura de familie, prieteni si de ziua ta cea mare!