Consultanta

Planificare unei nunti poate parea o sarcina descurajatoare, dar coordonatorii nostri cu experienta te vor ajuta cu fiecare pas din acest important eveniment.

In cadrul serviciilor de consultanta te vom asculta cu atentie pentru a afla care sunt prioritatile si dorintele tale legate de evenimentul mult asteptat. Prin competenta si cunostintele de design acumulate, iti usuram munca in alegerea decoratiunilor, florilor si serviciilor necesare pentru o nunta reusita. Iti scutim timp, bani si iti facilitam luarea deciziilor. Tot noi ne vom ocupa de realizarea aranjamentelor florale, decoratiunilor si, la cerere, de coordonarea evenimentului.

Mereu la curent cu ultimele tendinte in domeniu, suntem specializati in aranjamente florale pentru nunti, decoratiuni pentru biserica, buchete de mireasa, buchete de nasa, aranjamente florale pentru mese si prezidiu, cocarde si butoniere din flori naturale. Ne vom folosi creativitatea si experienta pentru ati oferi cele mai deosebite flori, decoratiuni si accesorii pentru nunta.

Alese si concepute cu grija, aranjamentele florale ofera culoare si miros incaperilor, inveselesc atmosfera, confera energie unui cadru festiv adaugand vitalitate si prospetime tuturor decoratiunilor. Fie ca e vorba de impodobirea salii de nunta, decorarea bisericii, lumanarile de nunta, sau buchetul de mireasa, toate trebuie coordonate vizual cu stilul, designul si culorile evenimentului. De asemenea, pentru momentele speciale realizam, aranjamente florale pentru aniversari sau zile de nastere, buchete speciale pentru Ziua Indragostitilor, 8 Martie sau Craciun, buchete si cosulete de Paste, flori pentru ocazii speciale, etc. Oferim servicii de design floral, iar echipa noastra formata din personal prietenos si creativ va va oferi sugestii si sfaturi utile privind alegerea unei locatii pentru eveniment, planificarea nuntii, servicile cele mai bune de catering sau decoruri.