Organizare Evenimente

Botezuri

Botezul este primul moment important din viata unui om, demn de o organizare pe masura importantei sale. Organizarea cu succes a unui botez cere atentie si multa munca si este important sa se tina seama de toate aspectele: locatia, mancarea, ambiata, etc. Experienta noastra in organizari de evenimente este avantajul cel mai important pe care vi-l oferim, punand la dispozitia dumneavoastra spatiile complet amenajate si decorate. Un alt aspect important in cazul organizarii unui botez este cel legat de timp si de stresul evenimentului. De aceea echipa noastra isi foloseste întreaga experienta ca tu si invitatii sa va simtiti confortabil, sa aveti sentimentul lucrului bine facut si satisfactia stapanirii tuturor detaliilor.

Petreceri private

Se apropie petrecerea burlacilor, ziua ta, reuniunea de 10 ani, ziua copilului tau, toate sunt ocazii de a te distra cu prietenii. Sau poate e nevoie de o petrecere surpriza pentru persoana iubita, sef sau prieten si ai nevoie de ajutor. Oricand exista ceva special de sarbatorit si este nevoie de organizarea unei petreceri. Noi avem grija sa aveti parte de o petrecere reusita.

Va punem la dispozitie toate elementele de care e nevoie pentru o petrecere privata reusita si foarte multa distractie. In plus, petrecerile private tematice aduc si mai multa originalitate evenimentului. Noi suntem creativi si stim ca o petrecere tematica este cheia unei atmosfere deosebite.

Evenimente corporate

Organizam evenimente corporate ce cuprind petreceri de companie, conferinte, simpozioane, seminarii, conferinte de presa, cocktailuri, receptii, dineuri oficiale si teambuilding-uri.

Evenimentele de companie cer o atentie detaliata si o buna planficare pentru ca succesul sa fie garantat. Fie ca e vorba de un cocktail pentru clienti sau un teambuilding cu angajatii, profesionalismul firmei este reflectat in modul de organizare a evenimentului, iar noi suntem persoanele care va pot ajuta. Vom tine cont de imaginea firmei si mesajul pe care doriti sa-l transmiteti invitatilor pentru a captura echililibrul perfect dintre formal si casual. Prin intermediul acestor evenimente se obtine o comunicare mult mai buna intre companie si clienti sau intre companie si angajati. E important sa aveti langa dumneavoastra intregul colectiv ce contribuie la succesul afacerii dumneavoastra.

Puteti apela la noi pentru servicii precum: managementul evenimentului, decoratiuni, aranjamente florale, baloane, confetti, artificii, foto-video, sonorizare, lumini, formatii de muzica clasica sau moderna, hostess si logistica. Va propunem concepte si tematici pentru evenimente, gasim locatii atractive in functie de timpul evenimentului si numarul de invitati, organizam evenimente atat indoor cat si outdoor.

Puteti sa va bazati pe noi in organizarea evenimentelor corporate deoarece abordarea noastra este inovativa, flexibila si extrem de eficienta in crearea unei atmosfere potrivite si unei bune dispozitii. Prin intermediul acestor evenimente se pot incheia noi contracte, se pot obtine noi privilegii iar produsele si serviciile ajung la persoanele potrivite, la publicul tinta. Un astfel de eveniment imbina utilul cu placutul si stimuleaza relatiile de afaceri si cele cu angajatii.

Lansari

O lansare de firma poate sa propulseze afacerea de la primele momente ale aparitiei pe piata. Prin intermediul unei lansari de firma se impune publicului statutul firmei si se stabilesc primele contacte cu eventuali parteneri si clienti.

Daca doriti cu adevarat sa-i cuceriti, compania nostra poate sa ilustreze mesajul ce doriti sa-l transmiteti, seriozitate, valoare, lux sau un stil alternativ. Ne adaptam perfect cerintelor clientilor nostri astfel incat lansarea sa fie un adevarat success si sa reprezinte o rampa de lansare.

Lansarea unui produs pe piata trebuie marcata daca mizati ca acel produs sa aiba succesul scontat sau ca veniturile de pe urma lui sa fie semnificative. Pentru aceasta este necesar sa atrageti atentia publicului si distribuitorilor. Desi calitatea este un indicator bun asupra produsului, nu este de ajuns ca el sa fie cunoscut de potentialii clienti. O lansare face exact acest lucru, atrage atentia asupra publicului pentru ca acestia sa se convinga de avantaje precum pret sau calitate.

Va oferim conceptul si implementarea acestuia, decoratiuni personalizate, servicii foto-video, sonorizare, fantani de sampanie si fantani de ciocolata, sculpturi in fructe, sculpturi in gheata si alte servicii ce contribuie la reusita unui astfel de eveniment.

Cocktailuri

Un cocktail se remarca printr-o atmosfera de buna dispozitie, un cadru distins si elegant, o muzica placuta care sa completeze ambianta, mancare rafinata si traditionalul pahar de sampanie. Aceasta este doar o parte din ceea ce inseamna un eveniment reusit. Noi insa avem capacitatea de a planifica si organiza un cocktail pe placul tuturor, care sa va reprezinte.

Ne ocupam de tot ce aveti nevoie raportandu-ne la dorintele dumneavoastra: gasirea locatiei (centre de afaceri, cluburi, restaurante, terase, hoteluri, corturi, spatii speciale), catering, stabilirea meniului, bauturi, aranjarea si decorarea salii, sonorizare si DJ, servicii video si hostesse.

Team building

Cultura unei companii se construieste si cu ajutorul angajatilor. Pentru ca intregul colectiv al firmei sa se simta unit si apreciat, team-building-urile sunt o solutie foarte binevenita. Lucrul in echipa presupune ca echipa sa se cunoasca, sa creeze un mediu placut de lucru, sa comunice mult mai eficient si sa-si asume responsabilitatea pentru contributia personala.

Un team building isi propune sa va motiveze angajatii, sa creeze o buna dispozitie in cadrul unei echipe si sa angreneze membrii in activitatii distractive, concursuri si jocuri care ajuta la dezvoltarea abilitatilor echipei. In cadrul unui team-bulding se descopera si punctele problematice si se propun metode de rezolvare.

Va propunem locatii diverse in functie de sezon si preferinte, activitati recreative precum paint-ball, karting, concursuri de tir, snow tubing, tennis, minifotbal, plimbari cu ATV, plimbari cu masini offroad, rafting, tiroliana, rapel, calarie si petreceri tematice pentru angajati.