Meniuri si Mesaje de intampinare

Dupa stabilirea detaliata a meniului ramane in sarcina noastra sa-l prezentam cat mai bine cu putinta. Masa trebuie sa fie incantatoare atat ca si preparate cat si ca prezentare. Meniurile pot avea diferite culori, in functie de culorile alese la decorarea salii, iar ca forma de prezentare se poate opta pentru mini sevalete.

Va oferim o multitudine de modele, de la clasic simplu la original si extravagant, chiar jucaus. In functie de preferintele dumneavoastra. Dorim ca acesta sa fie usor lizibil si atragator. Va punem la dispozitie o gama uniforma de materiale imprimate, cu alte cuvinte, daca adoptati un anume stil pentru invitaii, carduri de confirmare, carduri pentru locuri sau mesaje de intampinare preferam mentinerea stilului si in cazul meniului. Meniurile pot avea buzunar pentru plicuri si pixuri si pentru personificare se poate adauga numarul mesei pe care sunt asezate.

Mesajele de intampinare doresc sa transmita o urare de bun augur si bun venit invitatilor mult asteptati. Pot fi prezentate pe un superb stativ din fier forjat, dar fantezia nu se opreste aici. Va putem sugera idei originale de amplasare a mesajului de intampinare dar si texte care sa va impresioneze invitatii si sa sugereze caldura evenimentului si a cadrului special amenajat. Idei deosebite pentru mesajele de intampinare sunt sculpturile in gheata, un mesaj delicat si elegant scris cu flori sau angajarea unui mim care sa intampine invitatii cu un jovial ”Bine ati venit”.