Corturi pentru Nunti si Evenimente

Evenimentele organizate in corturile noastre se bucura mereu de succes. Pe malul lacului, in parcuri, curti interioare, gradini sau livezi, corturile sunt o alegere ideala datorita versatilitatii lor si a diferitelor posibilitati de amplasare. Moderne, utilate, practice si elegante, corturile se potrivesc atat petrecerilor mari in aer liber cat si petrecerilor intime sau tematice.

La alegerea stilului si dimensiunilor cortului trebuie sa tineti cont de cateva reguli simple. Numarul invitatiilor, tipul evenimentului, anotimpul si activitatile desfasurate sunt cateva dintre aspectele ce trebuie analizate. Noi va stam cu multa placere la dispozitie pentru a va ghida si pentru a va raspunde intrebarilor astfel incat dumneavoastra sa puteti lua cea mai buna decizie.

Pentru ca evenimentul sa se bucure din plin de succes va vom consilia referitor la locatii, culori, dimensiuni, forme, compartimentari, drapaje si modulare in functie de caracteristicile unice ale fiecarui tip de cort in parte.

Pentru comfortul dumneavoastra si a invitatilor dumneavoastra corturile pot fi prevazute cu:

Asa cum am mai spus, corturile sunt potrivite pentru foarte multe tipuri de evenimente: cununii religioase si petreceri de nunta, absolviri, botezuri, aniversari, petreceri coporate, petreceri cu scopuri caritabile, lansari sau expozitii. Folositi pagina de Contact pentru a lua legatura cu noi. Va oferim cu placere toate detaliile de care aveti nevoie.