Huse si funde

Un rol important in definirea notei de culoare si nuantelelor din cadrul decorului de nunta il au esarfele si husele pentru scaune. Duo Fantasio va pune la dispozitie o mare varietate de huse si esarfe realizate din materiale si culori foarte diverse.

Materialele din care confectionam husele sunt: brocard, satin sau tafta, intr-o multitudine de nuante si culori. In plus, pentru o mai buna armonizare a culorii se pot asorta frumoase naproane pentru mese. Fundele pun in valoare si accentueaza eleganta huselor. Ele dau o pata de culoare nuantei generale preferate si sunt confectionate din materiale precum organza, voal, tulle sau satin, in culori vii: roz, portocaliu, violet, mov, rosu, alb, verde, auriu, argintiu, galben, ivoire, bleu, lila, grena, turquoise sau orice alta culoare preferati.

Decorarea scaunului se face in diverse moduri prin prinderea speciala a esarfei. Acest element decorativ este extrem de important in aspectul general al salii. De la simplu la sofisticat puteti opta pentru stilul care va caracterizeaza cel mai bine. Se pot include de asemenea aranjamente florale care sa fie in armonie cu materialele alese.