Decoratiuni biserica si Lumanari de biserica

Ceremonia religioasa este un moment extrem de intens si emotionant pentru miri, familiile si prietenii lor. Daca doriti sa mentineti acelasi cadru decorativ pe parcursul tuturor festivitatilor, va oferim posibilitatea de a crea o atmosfera unitara. Atat intrarea in biserica cat si interiorul bisericii pot fi decorate in ton cu restul nuntii.

Pentru decoratiuni vom folosi aranjamente florale, stalpisori, stative cu lumanari, arcada pentru intrarea in biserica. Va fi un cadru perfect pentru cele mai pretioase amintiri si fotografii.

Panglica, piscoturile, mierea si lumanarile pentru cununie au un rol important si plin de traditie. In decorarea lumanarilor va oferim modele unice, care imbina materiale pretioase cu aranjamente florale deosebite. Lumanarile alese se vor potrivi cu tema de culoare aleasa pentru nunta si se doresc a fi pe placul mirilor cat si al nasilor. Lumanarile dumneavostra se vor distinge prin eleganta, iar mierea si piscoturile, daca optati pentru acest serviciu, va vor astepta pe un platou frumos decorat si nu vor constitui o grija suplimentara intr-o zi si asa destul de solicitanta.