Artificii, masina de baloane, confetti, artificii tort

Un superb foc de artificii la nunta ta va fi completarea perfecta pentru o zi la fel de perfecta. In functie de pachetul pe care doriti sa-l achizitionati dumneavoastra, venim cu o oferta personalizata pentru artificii de interior, artificii la nivelul solului si mega focul de artificii de exterior. Artificiile de interior pot fi folosite creativ, pot incadra scena unde are loc dansul mirilor si a invitatilor, pot fi aprinse la intrarea tortului sau in oricare alt moment.

Colaboram doar cu profesionisti, oameni care au acumulat ani de experienta in efectuarea celor mai superbe jocuri de artificii pentru nunti. Ei stiu mai bine decat oricine ca nimic nu spune "bucurie" mai mult decat un joc de artificii spectaculos.

Focurile de artificii profesionale vor transforma evenimentul tau intr-o ocazie cu adevarat speciala!

Alaturi de artificii va punem la dispozitie si masini de baloane, confetti, artificii pentru tort, experienta profesionala si personal instruit. Masinile de baloane sunt foarte utile in pregatirea ringului de dans pentru miri si pentru invitati. Balonul jumbo poate fi umplut atat cu balonase micute dar si cu confetti sau petale care cad ca o ploaie peste dansatori.